Camper Blog logo

wijHallo, welkom op onze camper blog.

Het is de bedoeling om hier allerlei artikelen te posten die te maken hebben met campers en (onze) camperreizen. Binnenkort gaan we in Japan met een camper rondreizen en daarvoor wilde ik graag een reisblog starten.

We reizen al 15 jaar lang met een camper, we verhuren onze eigen camper en we hebben een website www.allmotorhomerentals.com waar je alle camperverhuurders over de hele wereld kunt vinden. Uiteraard hopen we de komende jaren nog heel veel camperreizen te gaan maken en hierover op dit blog te vertellen. Ook handige tips over het camperleven het de praktijk zullen we in de toekomst gaan plaatsen.

We zijn ooit begonnen met een camperreis naar Zuid Afrika. We maakten al graag verre reizen, maar nadat  we op vakantie naar Maleisië met onze 1-jarige zoon wel erg veel bagage mee moesten slepen en deze steeds maar weer in onze tassen zien te krijgen als we naar een andere plek gingen, leek het ons handig om voor een camper te kiezen. Dat is ons zo goed bevallen, dat we nu niets liever doen! In 2005 hebben we zelf een camper gekocht. Maar we zijn nog steeds besmet met het reisvirus en willen ook graag landen bezoeken waar we niet met onze eigen camper te kunnen komen. Daarom verhuren we onze eigen camper ook. 

 

Maar we beginnen met onze reis naar Japan! 


Comments powered by CComment